Op zoek naar een schrijnwerker te Haacht?

Welkom bij schrijnwerken “De Koninck-Vangelius bvba”!

Sedert 2002 zijn wij actief als schrijnwerker in de regio Haacht en daarbuiten. U kan op ons beroep doen voor verschillende soorten schrijnwerk.
Onze schrijnwerkerij bestaat uit twee zelfstandige schrijnwerkers, Bert De Koninck en Nicholas Vangelius, die samen meer dan 50 jaar ervaring hebben als schrijnwerker.

Een correcte en vakkundige afwerking van de projecten wordt bij ons hoog in het vaandel gedragen. Elk project wordt uitvoerig besproken en krijgt de nodige aandacht.
Onze schrijnwerkerij is gelegen te Kortenberg, nabij Haacht en als schrijnwerkers zijn wij zowel gespecialiseerd in binnen- als buitenschrijnwerkerij.

Een schrijnwerker gespecialiseerd in binnenschrijnwerk!

De binnenschrijnwerkerij houdt onder andere in: inbouwkasten, keukens, dressings, badmeubels, binnendeuren, ...Dit alles wordt vervaardig in ons eigen atelier en uiteraard op maat.
De kasten worden altijd gemaakt met kwalitatieve spaanplaten van Egger, die naar keuze worden voorzien van een eindlaag in melamine of laminaat.
Tevens vervaardigen wij meubels in mdf met afwerking in fineer, gelakte mdf, multiplex en in massief hout.
Verder kunt u ook bij ons terecht voor trappen, massieve tafels en een totaal inrichting van u interieur.

De schrijnwerker voor kwalitatief buitenschrijnwerk!

Voor de buitenschrijnwerkerij werken wij met ramen en deuren van Belgische makelij in hout, aluminium en pvc.
Voor de toelevering van ramen en deuren werken wij met betrouwbare partners, die uitsluitend innovatieve en kwaliteitsvolle producten leveren.

Voor een terras of een gevel afwering in een tropisch houtsoort bent u ook, bij ons, aan het juiste adres.
Particulieren en bedrijven uit de regio Haacht en omstreken, die een professionele schrijnwerker zoeken, kunnen steeds bij ons terecht voor schrijnwerken van de hoogste kwaliteit en een vlotte service.

Kortom, indien u een offerte wenst te ontvangen voor uw project in Haacht, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons voor een vrijblijvende prijsofferte aan concurrentiële prijzen.